Linsurf är Linköpings kite-, våg- och vindsurfingklubb. Vår surfstrand ligger vid Tvärskogsudde vid Roxen. Kör mot Ekängen och igenom det lilla samhället, vägen svänger skarp åt höger och du kommer ut i skogen. Efter 500 m sväng vänster in på grusväg vid skylt "Linsurf", håll vänster. Framme.

 

Tvärskogsudde - eller kort och gott "Udden" på Linsurfslang - är ett mycket naturskönt område som inte bara lämpar sig för vindsurfing. Här finns badmöjligheter och kommunen tillhandahåller service i form av toaletter samt soptunnor. Sedan 2015 samverkar Linsurf med Tallboda scoutkår för att underhålla och utveckla Tvärskogsudde.

På Udden finns Linsurfs invändigt nyrenoverade klubbstuga som är utrustad med ett nytt kök samt bord/stolar för ca 30 personer. Köket har rinnande vatten och det finns kyl/frys, spis, mikrovågsugn och diskbänk. Det går bra att hyra klubbstugan för t.ex. företags-kickoff, fest, möten m.m. Kontakta info@linsurf.com för mer information.

Stora klippta gräsytor gör det enkelt att rigga segel och lämpar sig även för sport och lek. Det finns en stor gruslagd parkeringsplats med plats för många bilar och det går även bra att campa här med husvagn eller husbil. Stranden består av grövre sten med det finns en plattlagd nedgång för att underlätta i- och uppstigning med surfgrejorna eller för bad. Vidare finns det även ett utomhusbord med bänkar och precis vid vattnet finns en grillplats med sittkubbar. Medlemmar kan hyra plats för sina surfgrejor i en av våra stora containrar, se information på sidan Bli medlem.

Klubbstugan ute

Klubbstugan inne

Parkering

Grsytor

Grillplats

Stranden

Istigningsplats

Container