Testinnehåll:

Länk: https://www.findwind.se/spot/udden

Det finns många fördelar med att vara medlem i Linsurf. Förutom att få tillgång till klubbens lokaler (se faktarutan), stödjer du även föreningens arbete med att bevara och utveckla Tvärskogsudde för rekreation och vindsurfing.

Om du saknar egen utrustning har klubben ett antal skolbrädor och riggar som medlemmar får låna gratis. Det går även bra för medlemmar att låna dessa för att lära t.ex. familj och vänner. Tyvärr har vi ingen egen kursverksamhet på grund av brist på instruktörer men blåser det finns det oftast Linsurfare på plats som gärna ger tips och hjälper till. Om du är intresserad av att gå en vindsurfingkurs rekommenderar vi BeachCrib i Varamobaden.

Det bästa stället att hitta begagnad utrustning på är www.surfzone.se. Tveka inte att höra av dig till info@linsurf.com om du behöver tips och köpråd.

För att få tillgång till omklädningsrum, klubbstuga och container kan du antingen låna en nyckel från någon i styrelsen eller så kontaktar du containeransvarig (se kontaktsidan) för att få en egen nyckel.

 

 

 

 

 

Styrelsen består av:

 • Hampus Tengelin (ordförande)
 • Carl Bellander (vice ordförande)
 • Staffan Sjöqvist (kassör)
 • Andreas Engström (medlems- och containeransvarig)
 • Tobias Johansson (webbansvarig)
 • Medlem: 300 kr
 • Familjemedlem: 75 kr
 • Medlem junior (<18 år): 50 kr
 • Stödmedlem: 100 kr
 • Containerplats: 350 kr
 • Containerplats junior: 200 kr

Medlemsavgiften betalas in på;

Swish 123 472 75 25

PlusGiro 36 70 34-6

Skriv för- och efternamn som meddelande. Betalar du för flera personer så skriver du alla namn i meddelandet.

Nya medlemmar och de som inte tidigare har registrerat sig gör det på linsurf.com/medlemsregistrering så att vi har era kontaktuppgifter. 

OBS! Om du är ny medlem, stäm alltid av med oss att det finns plats i container innan betalning av plats.

 • Tillgång till ett suveränt surfspot som klarar allt från SV - N - SO
 • P-plats nära vattnet
 • Riggning på gräs
 • Tillgång till klubbstuga, omklädningsrum, varmdusch
 • Vid nödfall hämtar vi in dig med båten
 • Möjlighet att låna klubbens skolbrädor
 • Möjlighet att hyra containerplats

Vill du se surffilmer från Tvärskogsudde? Kolla då in följande tråd i Linsurfs forum där vi samlar våra bästa videoklipp: Filmer

 

 

Instruktion för att skapa en nyhet på startsidan:

 1. Öppna texteditorn.
 2. Skriv rubrik samt nyhetstext.
 3. Växla till fliken "Publicera" och välj kategori "Nyhet" för att den ska visas på startsidan.
 4. Vid behov ange startdatum och slutdatum för publicering.
 5. Klicka på knappen "Spara & Stäng".
 6. Gå till startsidan och kontrollera att allt ser bra ut.

Fyll i din epostadress nedan för att anmäla dig till Linsurfs nyhetsbrev. Då får du automatiskt information om vad som händer i klubben, gemensamma aktiviteter, m.m.

E-postadress
Bekräfta din e-postadress
Jag föredrar att få mina e-postmeddelanden i textformat

Medlemskap och allmänna frågor: info@linsurf.com

Frågor rörande containerplats: containeransvarig@linsurf.com

Hemsidan, forumet, vindmätaren: webmaster@linsurf.com

Hela styrelsen nås via: styrelsen@linsurf.com

Linsurf är Linköpings kite-, våg- och vindsurfingklubb. Vår surfstrand ligger vid Tvärskogsudde vid Roxen. Kör mot Ekängen och igenom det lilla samhället, vägen svänger skarp åt höger och du kommer ut i skogen. Efter 500 m sväng vänster in på grusväg vid skylt "Linsurf", håll vänster. Framme.

 

Tvärskogsudde - eller kort och gott "Udden" på Linsurfslang - är ett mycket naturskönt område som inte bara lämpar sig för vindsurfing. Här finns badmöjligheter och kommunen tillhandahåller service i form av toaletter samt soptunnor. Sedan 2015 samverkar Linsurf med Tallboda scoutkår för att underhålla och utveckla Tvärskogsudde.

På Udden finns Linsurfs invändigt nyrenoverade klubbstuga som är utrustad med ett nytt kök samt bord/stolar för ca 30 personer. Köket har rinnande vatten och det finns kyl/frys, spis, mikrovågsugn och diskbänk. Det går bra att hyra klubbstugan för t.ex. företags-kickoff, fest, möten m.m. Kontakta info@linsurf.com för mer information.

Stora klippta gräsytor gör det enkelt att rigga segel och lämpar sig även för sport och lek. Det finns en stor gruslagd parkeringsplats med plats för många bilar och det går även bra att campa här med husvagn eller husbil. Stranden består av grövre sten med det finns en plattlagd nedgång för att underlätta i- och uppstigning med surfgrejorna eller för bad. Vidare finns det även ett utomhusbord med bänkar och precis vid vattnet finns en grillplats med sittkubbar. Medlemmar kan hyra plats för sina surfgrejor i en av våra stora containrar, se information på sidan Bli medlem.

Klubbstugan ute

Klubbstugan inne

Parkering

Grsytor

Grillplats

Stranden

Istigningsplats

Container